Головна » 2013 » Червень » 11 » Дзеркало Моди 2013. Львів. Наші учениці-переможці.
11:32 AM
Дзеркало Моди 2013. Львів. Наші учениці-переможці.
Ось і відбувся Відбірковий тур до Чемпіонату України "Золотий Лев" в рамках виставки "Дзеркало Моди - 2013"!!!! 
В цьому році наша студія вперше приймала участь у виставці та представила професійну косметику Make Up Studio (Нідерланди)!!!!

Але найголовніше - це те, що 4 майстра - візажиста представили свої роботи у чемпіонаті під тренерством викладача Ольги Хахули та виступили достойно!!!! А саме: Леся Олєйнікова (учасник, номінація "Весільнгий макіяж"), Христина Макар (1 місце в номінації "Подіумний макіяж", майстри), Маряна Лабяк (2 місце в номінації "Весільний макіяж", майстри), Ярина Максимяк (2 місце в номінації "Подіумний макіяж" юніори). 
Дівчата, мої хороші!!!! Я вами пишаюся...!!! Ви показали себе відмінно як професійні візажисти, а також величезне Дякую, за те. що не побоялися прийняти участь в Чемпіонаті та показати свої вміння!!!!!!! Це ваш крок до наступний ще більших та вищих досягнень в нашій гарній професії!!!! Ви мої НАЙКРАЩІ!!!!!!!
А також величезна подяка нашим красуням - моделям, що витримали всі тренування та показали себе у відповідальний момент найгарніше за всіх - це Маріна, Ліля, Христина та Маряна!!!! (прізвища ваші забула, але ще напишу)!!!
А також Дякую нашому відмінному перукарю - Ірині Іванчо!!! Іри - без тебе ми б не справилися!!! дякую тобі!!!!!!!!!
Переглядів: 1199 | Додав: admin | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info
Image gallery
Контакти
Телефон: +38 067 350 27 28 Телефон: +38 093 856 07 90 Email: chachulaolga@gmail.com
Адреса
Україна, Львів
Володимира Великого 29
Подивитись на карті